Acasa projectontwikkeling nieuwbouw vastgoed appartement woning te koop everstraat gent sint amandsberg2 1 min

Everstraat Sint-Amandsberg

Autoherstelplaats opgewaardeerd
tot groene oase

Van autoherstelplaats tot residentieel project: nabij het centrum van Gent realiseren we een unieke mix van woningen en appartementen.


Everstraat 35, Sint-Amandsberg

Aangenaam woonconcept

Op een boogscheut van het centrum van Gent, in de gezellige deelgemeente Sint-Amandsberg, realiseert Acasa binnenkort een nieuw woonproject met zo'n 60 woonentiteiten, met een unieke mix van woningen en appartementen. De woonresidenties worden allen zo optimaal mogelijk georiënteerd en ingeplant.

Acasa projectontwikkeling nieuwbouw vastgoed appartement woning te koop everstraat gent sint amandsberg3 1 min

“In dit project krijgt de fiets extra aandacht.”

Groen in elke zin van het woord

Het hele terrein, een voormalig autokerkhof, wordt volledig gesaneerd en heraangelegd. Het project is gelegen naast een speelpark en -bos dat voor de buurt openbaar gemaakt wordt. Op die manier kan iedereen meegenieten van een heerlijk plekje in het groen.


De duurzaamheid van het project vertaalt zich in hedendaagse energietechnieken, maar ook in groene oplossingen voor mobiliteit. De site zal grotendeels ontoegankelijk zijn voor gemotoriseerd verkeer. Fietsparkeerplaatsen zullen prominent aanwezig zijn. Daarnaast wordt ook voorzien in deelwagens en elektrisch laden.

Acasa projectontwikkeling nieuwbouw vastgoed appartement woning te koop everstraat gent sint amandsberg1 min

Interesse in
Everstraat?

Meer projecten