01

Verkoop in het volste vertrouwen

Met twintig jaar ervaring mag Acasa zich een gevestigde waarde op de Belgische markt noemen. Daarmee ben je gerust dat je projectsite in handen komt van een solvabel team dat bedreven is in het verkrijgen van de nodige vergunningen.

02

Draag bij aan de plekken van morgen

Wij handelen steeds vanuit een duurzame overtuiging en leggen ons daarom toe op de herbestemming van onderbenutte locaties. Door voor Acasa te kiezen, zet je je schouders onder de creatie van betere buurten om te wonen, werken en beleven.

03

Laat je ontzorgen over de hele lijn

Voor een zorgeloos verkoopproces staan we je bij met fiscaal, juridisch en technisch advies. Jij bent zo betrokken als je wenst. Louter de vergunningsstatus volgen of betrokken worden bij onze plannen? Wij houden rekening met jouw verwachtingen.

Acasa - Samenwerken 1

We onderzoeken nauwgezet het ontwikkelingspotentieel om de waarde van jouw projectgrond correct te bepalen. Hoe we tot een prijsvoorstel komen, lichten we met plezier aan je toe.

Deel in onze ambitie om beter te doen

Als atypische projectontwikkelaar snijdt Acasa geen nieuwe grond aan. We doelen op verlaten gronden of gebouwen die middels een nieuwe invulling weer waardevol kunnen zijn voor de omgeving. Bij de ontwikkeling van onze projecten hechten we belang aan kwalitatieve architectuur, met aandacht voor groen en respect voor de geschiedenis van de site.

Zo ontwikkelden we met Groenloo in Vilvoorde het eerste waterneutrale project in Vlaanderen en kozen we in Prinsenhof in Gent voor een duurzame renovatie van authentieke herenhuizen. Om maar aan te tonen dat we uit elke projectgrond het maximale weten te halen.

Acasa - Samenwerken 2

“Open communicatie is key.
Is het project niet haalbaar, dan gaan we dat niet verbloemen.”

We gaan voor een win-winverhaal

Bij de aankoop van een projectsite gaan we hands-on te werk. We komen ter plaatse om de mogelijkheden te bekijken en te luisteren naar je verwachtingen. Zien we potentieel in jouw eigendom, dan ontvang je een onderbouwd en correct prijsvoorstel. Bij akkoord maakt onze juridische dienst in samenspraak met je notaris de contracten op en kunnen we samen klinken op een project dat de toekomst zal kleuren. Samen maken we er iets moois van.

Acasa - Samenwerken 3