01

AAA-locaties

Voor onze projecten gaan we doelgericht op zoek naar stedelijke buurten met veel potentieel om er een levendige dynamiek te creëren. Van een vlotte bereikbaarheid en goede mobiliteit tot de aanwezigheid van groen maken we elke locatie zo aantrekkelijk mogelijk voor zowel kopers als huurders.

02

Kwalitatieve nieuwbouw

Je investeert in appartementen en woningen die gebouwd worden met oog voor kwaliteit én verhuurbaarheid. We kiezen uitsluitend voor duurzame materialen en energietechnieken, wat gunstig is voor de verhuurprijs, vandaag en op lange termijn.

03

Strategisch advies

Omdat elk investeringsprofiel uniek is, plannen we graag een gesprek waarin we luisteren naar jouw specifieke wensen. Op basis daarvan maken we een adviesplan op dat je een onderbouwd beeld geeft van de mogelijkheden zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen.

Verhuur een instapklaar pand

Jouw investering meteen laten renderen? Acasa biedt de mogelijkheid om je appartement of woning bij aankoop instapklaar en dus instant verhuurbaar te maken. Wij voorzien schilderwerken, verlichting en gordijnen die bij een brede doelgroep in de smaak vallen. 

Door de inrichting professioneel aan te pakken, hoeft de huurder niet zelf aan de slag te gaan en ben je als verhuurder zeker dat je eigendom de beste zorgen krijgt. Een win-win!

Acasa - Investeren 1

“Bloeiende buurten trekken meer mensen aan, waardoor ook de vraag naar vastgoed stijgt.”

Onze
investeringspanden