Projecten in de kijker: Villa Heiveld en Leiemeersen

AMS 1771 ACA DEI DEF EXT Beeld A

Acasa breidt zijn portfolio uit met twee projecten die natuur en moderne architectuur verenigen. Maak kennis met Villa Heiveld in Sint-Amandsberg en Leiemeersen in Deinze.

Villa Heiveld

De architectuur van Villa Heiveld is geïnspireerd op een rots in de natuur. De statige residentie met vijftien appartementen wordt omgeven door een prachtige ongerepte boszone, waar maximale rust en privacy centraal staan. Gelegen in Sint-Amandsberg, de bruisende deelgemeente van Gent, ligt het project echter ook praktisch op fietsafstand van het centrum.

AWKRAJ6
AWKRAJI

Villa Heiveld omvat een mix van een-, twee- en drieslaapkamerappartementen. De gelijkvloerse appartementen met drie slaapkamers geniet van een ruim terras van 36 m². Het project is enkel bereikbaar via een lange privatieve oprit, die aangelegd wordt met aandacht voor het maximale behoud van het aanwezige groen.

Leiemeersen

Droom je van een woonst met zich op het water? In Leiemeersen in Deinze ligt de Leie recht aan je deur. In de deelgemeente Astene ontwikkelt Acasa drie residentiële gebouwen met in totaal 29 appartementen. Dankzij een optimale inplanting genieten alle toekomstige bewoners van een prachtig zicht op zowel de Leie als het achtergelegen natuurgebied

De twee- en drieslaapkamerappartementen worden kwalitatief afgewerkt met de meest recente technieken. De kers op de taart? Een exclusieve duplex-penthouse met een bewoonbare oppervlakte van 205 m² een terras van 111 m² en een zwembad.

AMS 1771 ACA DEI DEF EXT Beeld H