Investeren

Investeren in vastgoed loont nog steeds. Zeker als u zorgvuldig projecten uitkiest die gebouwd zijn met oog voor toekomstig rendement en aandacht voor tijdloze architectuur. Een beproefd succesrecept waaraan we bij Acasa onze eigen regel van drie toevoegen, gebaseerd op locatie, afwerking en persoonlijk advies.

 

Toplocatie
= toprendement

Onze projecten bevinden zich in de nabijheid van openbaar vervoer (bus, metro of trein) en winkelcentra en worden omgeven door gezellige pleintjes en straten met cafés en restaurants. Er zijn meestal mooie parken en/of historische monumenten in de buurt.

Afwerking
 = waardebehoud

Onze projecten bestaan uit kwalitatieve (beleggings)appartementen en woningen met een stijlvolle architectuur die een blijvende meerwaarde biedt voor de toekomst. Bovendien werken we met duurzame en innovatieve afwerkingsmaterialen wat een sterke troef is bij verhuur.

Persoonlijk advies
= juist budget

Bij Acasa zorgen we voor persoonlijk advies in functie van uw behoeften. Zo geven we bij investeerders de voorrang aan veiligheid en rendement; voor medioren of senioren zorgen we voor comfort en centrale ligging en voor starters zetten we betaalbaarheid centraal.

"Acasa heeft ons goed geadviseerd in de keuze van onze investering. De woning was kwalitatief en mooi afgewerkt waardoor we ze snel konden verhuren."

- Renaat De Leenheer

Contacteer ons

Tel. 09/321.03.00